top of page
Sök
Skribentens bildIng-Marie Jonsson

Årets korvtillverkning

I lördags var det dags för årets korvtillverkning.

Det är så kul att barnbarnen fortfarande vill att vi ska göra korv.

Vi bestämde i år att det bara skulle bli Toulousekorv.

Alla ingredienser tillsattes till köttfärsen...


Vera river muskotnöt...


Jonas blandar ordentligt.





Efter att vi stekt och provsmakat "smeten" och känt att smaken var perfekt så var det dags för själva korvstoppningen.

När man gjort det flera gånger så vet alla vad de ska göra och tillverkningen går som smort.


Sen ska det knytas knutar och klippas mellan varje korv...


Att sen avsluta dagen med en god middag med den egentillverkade korven är en riktig höjdpunkt.


Vi njöt och kände att så här god har den nog aldrig blivit tidigare. Vi börjar minsann bli proffs på korvtillverkning. Tack Marcel och Marianne för att ni en gång i introducerade oss i detta med att tillverka korv!

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nisse Nos

Bröllop

Halloween

コメント


bottom of page